• Home


Genieten Van Uw Terras En Tuin.

Terrasoverkappingen

TERRASOVERKAPPING

 

 

 

Een Terrasoverkapping Biedt U De Gelegenheid Om Optimaal Te Kunnen Genieten Van Uw Terras En Tuin. ‘S Avonds Net Iets Langer Buiten Blijven En In Alle Comfort Genieten Van Een Heerlijke Lente- Of Nazomeravond. Mocht U Het Prachtige Voor- Of Najaar In Uw Tuin Niet Willen Missen; De Terrasoverkapping Biedt U De Nodige Bescherming En Verbindt Uw Woning Met Het Buitenleven In Uw Tuin.
 

De Terrasoverkapping Wordt Op Maat Geproduceerd En Is Standaard Verkrijgbaar In Wit, Crème Of Antraciet Structuurlak (Overige Kleuren Op Aanvraag). De Afdekking Bestaat Uit Een Lichtdoorlatende UV-Bestendige Polycarbonaat Of Gelaagd Glas. De Terrasoverkapping Is Makkelijk Voor Te Bereiden Op De Meeste Montagesituaties En Kan Daardoor Binnen Een Dag Worden Geplaatst!

De Terrasoverkapping Piazza® Heeft Een Uniek Kliksysteem, Waardoor Er Nauwelijks Schroeven Zichtbaar [Piazza Goot] Zijn En Er Toch Een Sterke Constructie Ontstaat. Zelfs De Waterafvoer, Via Een Geïntegreerde Goot, Is Volledig Aan Het Zicht Onttrokken. Er Zijn 2 Gootprofielen Beschikbaar.
 

De Stanza® Is Een Multifunctionele En Eigentijdse Terrasoverkapping. Stanza Betekent Zitkamer In Het Italiaans. En Dat Is Precies Wat Deze Stijlvolle Overkapping Is; Een Extra Kamer Om Van Het Buitenleven Te Genieten.

Deze Budgetvriendelijke Constructie Is Vervaardigd Uit Hoogwaardig En Recyclebaar Aluminium Van Europese Topkwaliteit. Het Bijkomende Voordeel Van Aluminium Is Dat Het Onderhoudsvriendelijk Is. De Lakkwaliteit Is Dusdanig Hoog Dat, Zelfs Na Jaren In Weer En Wind Te Hebben Vertoefd, Het Aluminium Geen Nabehandeling Nodig Heeft. De Stanza Is Binnen Enkele Uren Te Monteren. Mede Hierdoor Is Deze Overkapping Aantrekkelijk Geprijsd.

Aluminium: Volgens DIN EN 755-2.
Poedercoating: Op Basis Van Qualicoat Specificaties.
Bevestigingsmaterialen: RVS Volgens Diverse DIN-Specificaties.
Bayer® Polycarbonaat Platen: 16 Mm Dikte, Meerwandig, Éénzijdig UV-Bestendig.
Standaard Met In Hoogte Verstelbare Voet.
Inclusief Extra Lang Afdekrubber Goot (Zie Detail).
Snelle En Eenvoudige Montage Vanwege Speciale Muur- En Kantelprofielen.
Verkrijgbaar In RAL 9001 Gebroken Wit, Sepia Bruin Structuurlak, Antraciet Grijs Structuurlak.