• Home


Screens op maat gemaakt

Sreens / Zipscreens

Sreens / Zipscreens

SCREENS ZIJN EEN IDEALE VORM VAN ZONWERING, EEN VAN DE EIGENSCHAPPEN VAN SCREENDOEK IS DAT ZONNE-ENERGIE WORDT GEFILTERD, TERWIJL HET ZICHT NAAR BUITEN BEHOUDEN BLIJFT.
ZONNEWARMTE EN LICHT WORDEN GEREFLECTEERD, WAARDOOR DE TEMPERATUUR BINNENSHUIS AANGENAAM DAALT.SCREENS ZIJN OOK BIJZONDER EFFECTIEF BIJ EEN LAAGSTAANDE ZON. DOOR DE VERTICALE MONTAGE STEKEN ER GEEN HINDERLIJKE ONDERDELEN BUITEN DE GEVEL EN BLIJFT EEN VRIJE DOORLOOP LANGS UW RAAM MOGELIJK.

DE BEDIENING VAN EEN SCREEN KAN MET BAND OF ELEKTRISCH VERDER ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN DOEK LEVERBAAR, HET FRAME IS LEVERBAAR IN DIVERSE RAL KLEUREN.

NIEUW IN ONZE COLLECTIE ZIPSCREENS.DIT IS EEN WINDVASTE SCREEN, HET VOORDEEL VAN DEZE SCREEN IS DAT HET DOEK OVER DE GEHELE HOOGTE IN DE GELEIDER GEFIXEERD WORDT DOOR MIDDEL VAN EEN RITS, WAARDOOR ER GEEN RUIMTE MEER IS TUSSEN GELEIDER EN DOEK. HIERDOOR IS DE SCREEN WINDVAST. NOG EEN BIJKOMEND VOORDEEL IS DAT DOOR DE AFGESLOTEN RUIMTE TUSSEN GELEIDERS EN DOEK DE INSECTEN VEELAL BUITEN DE DEUR WORDEN GEHOUDEN.